dimecres, 14 d’agost del 2024

ABJ_ Monstrys

 

Benvolguts i benvolgudes 

Avui us presento un joc per aquest estiu. Monstrys un joc que ha aconseguit amb escreix entretenir les nostres tardes d’estiu. Aquest joc no només és entretingut, sinó que també és pràctic, fàcil de portar a qualsevol lloc i una veritable joia per a totes les edats.


A partir de 5 anys

De 2 a 5 jugadors

Presa de decisions

 

Un joc que atrapa des del primer moment

El primer que crida l'atenció de Monstrys és la seva presentació. Amb cartes colorides i uns personatges monstruosos adorables, és impossible no voler submergir-se immediatament en aquest món. 

 


La dinàmica del joc és senzilla d'aprendre, la qual cosa el fa perfecte tant per a jugadors experimentats com per a aquells que s'inicien en l'univers dels jocs de taula. Les regles es poden explicar en pocs minuts, i des del primer moment es pot començar a jugar sense complicacions.

Diversió i estratègia a parts iguals

Una de les grans virtuts de Monstrys és la seva capacitat per combinar diversió amb un toc d'estratègia. A primera vista pot semblar un joc simple, però a mesura que hi jugues, descobreixes que la presa de decisions és clau per guanyar. Això afegeix una capa de profunditat que fa que el joc no es torni repetitiu, fins i tot després de moltes partides.

Portabilitat: ideal per a tot arreu

Per mi un dels aspectes més destacables de Monstrys és la seva portabilitat, per mi és una qualitat molt bona ja que em permet jugar a qualsevol lloc (restaurants, al metge...) . El joc ve en una caixa compacta i resistent, perfecta per portar a la motxilla o la bossa. Això el converteix en el company ideal per a viatges, excursions o simplement per portar a casa d'un amic. A diferència d'altres jocs que requereixen molt d'espai o una preparació complicada, Monstrys es pot jugar en qualsevol lloc: una taula petita, el terra o fins i tot a la platja.

Un joc per a totes les edats

Tot i que molts jocs de taula es dirigeixen a un públic específic, Monstrys ha trobat la manera de captivar grans i petits. Els més joves quedaran atrapats per les seves il·lustracions i la simplicitat de les regles, mentre que els adults apreciaran la subtilesa estratègica i la rapidesa de cada partida. És un joc perfecte per compartir en família, però també en reunions d'amics, on l'ambient es pot tornar competitiu i divertit en qüestió de minuts.

Conclusió

Monstrys és, sense cap mena de dubte, un joc que val la pena tenir en qualsevol col·lecció. És divertit, pràctic i apte per a totes les edats. A més, la seva portabilitat el converteix en una opció excel·lent per portar a tot arreu, assegurant que mai falti la diversió en cap situació. Si busques un joc de taula que sigui fàcil de jugar, entretingut i perfecte per compartir amb altres, Monstrys és, sens dubte, la millor elecció.

 

Us deixo un video explicatiu del joc, però a la xarxa hi trobareu altres si ho preferiu. 

Feu click a la següent imatge 

 

Recordeu! Aquest joc el podeu trobar a la el catàleg de la xarxa de biblioteques municipals, Reserva'l!

A jugar!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada