dimecres, 28 d’octubre del 2020

Enigma 6

 

Benvolguts i benvolgudes de nou,

Avui teniu disponible un nou enigma. Cal dir que aquest enigma us farà suar de valent però confio plenament en que sabreu resoldre’l.

Trobeu la solució al interrogant.

 


Som-hi!


Solució 

dimecres, 21 d’octubre del 2020

Enigma 5

 

Benvolguts i benvolgudes 

Us porto una nou enigma. Llegiu amb atenció les condicions per encertar el nombre que heu de cerca a la graella.

  • -          Sóc parell.
  • -          Sóc de dues xifres.
  • -          Sóc més gran de 15.
  • -          Sóc més petit que 18

Quin nombre de la graella sóc?

 

Som-hi!

dimecres, 14 d’octubre del 2020

Enigma 4

 

 

Benvolguts i benvolgudes de nou,

Què us semblen les propostes d’enigmes? Espero que us estiguin agradant força. Avui teniu una nova entrega. En aquesta ocasió us toca dibuixar.


A veure si podeu fer una tercera fletxa de la mateixa mida que les fletxes que pareixent a la imatge següent però només AFEGINT DUES LÍNIES RECTES.

Som-hi! 



dimecres, 7 d’octubre del 2020

Enigma 3

 

Benvolguts i benvolgudes,

ja teniu aquí el tercer enigma. 




Cal que cerqueu el nombre que falta. Fixeu-vos bé amb el patró que segueixen aquests nombres, com estan posicionats i segur que ràpidament us adonareu de quin nombre falta.

Som-hi!




dilluns, 5 d’octubre del 2020

Carrera de desenes

 

Benvolguts i benvolgudes,

Avui us proposo un petit joc per poder treballar les desenes. Heu d’estar ben atents a la pregunta que us formula el joc i esbrinar quin és el resultat correcte. Si per casualitat erreu, no us preocupeu perquè podeu seguir intentant-ho.

Som-hi! 


Recurs d'Actiludis 





divendres, 2 d’octubre del 2020

Nou espai virtual!_ Aprenentatge Basat en el Joc

 -CAT-

 

Benvolguts/des de nou!

Tot i que aquest curs és una mica especial a l’aula no podem oblidar un espai important que ens ajuda a aprendre i sempre d’una manera divertida i amena, aquest racó és l’espai de jocs.

L’Aprenentatge Basat en el Joc (ABJ)  és un mètode molt conegut, s’utilitza el joc o jocs per poder treballar un aspecte concret dels diferents àmbits d’actuació (llengua, matemàtiques, ciències, ...) Tot promovent la vostra curiositat i motivació per continuar aprenent. Com veieu no té només una finalitat lúdica sinó també educativa, és per tant un mètode d’aprenentatge.  

És per aquest motiu que dins d’aquest espai virtual he volgut crear un raconet a l’espai ABJ perquè tingueu idees sobre quins jocs ens ajuden a treballar aspectes relacionats amb allò que fem a l’aula. A poc a poc anirem ampliant el nostre espai i descobrint nous jocs per aprendre.

Desitjo que us agradi aquest espai virtual.

 

Salutacions

 



-CAST-

Bienvenidos/as de nuevo!


A pesar de que este curso es un poco especial en el aula no podemos olvidar un espacio importante que nos ayuda a aprender y siempre de una manera divertida y amena, este rincón es el espacio de juegos.


El Aprendizaje Basado en el Juego (ABJ) es un método muy conocido, se utiliza el juego o juegos para poder trabajar un aspecto concreto de los diferentes ámbitos de actuación (lengua, matemáticas, ciencias,...) promoviendo vuestra curiosidad y motivación para continuar aprendiendo. Cómo veis no tiene solo una finalidad lúdica sino también educativa, es por lo tanto un método de aprendizaje.


Es por este motivo que dentro de este espacio virtual he querido crear un rinconcito para el espacio ABJ,  para que tengáis ideas sobre qué juegos nos ayudan a trabajar aspectos relacionados con aquello que trabajamos en el aula. Poco a poco iremos ampliando nuestro espacio y descubriendo nuevos juegos para aprender.

Deseo que os guste nuestro nuevo rincón virtual.


Saludos